Què fer

LA COMA 17La principal activitat de la zona és l’esquí, ja sigui nòrdic o alpí. Cal Joan del batlle està situat a pocs minuts de les estacions de Port del Comte (estació d’esquí alpí situada a 6km) i de Tuixent La Vansa (estació d’esquí nòrdic situada a 9km). Amb les seves boniques pistes, faràn que passeu uns dies inolvidables. portdelcomteMÉS ACTIVITATS

Pels més actius, hi ha nombroses pistes senyalitzades per la pràctica de la bicicleta de muntanya.. Des del centre BTT de la Vall de Lord us informaran de les rutes i els seus nivells de dificultat.

Pels que us agrada caminar, hi ha camins senyalitzats molt bonics com el Cami dels Bons Homes, Ruta del Caracremada, i tantes altres que us podeu descarregar visitant el web de l’Associació de Turisme de La Vall de Lord.  www.lavalldelord.com

Fa uns mesos es va inaugurar un camí verd de 7,5 km. i apte per a tothom, que uneix Sant Llorenç de Morunys amb les fonts del cardener,tot passant per la font de la Puda, La Coma, et….   molt recomanable.

No oblidem que a la tardor podem collir bolets tant tìpics com el Rovelló, la Llanega, el Cep, etc….la tardor és una de les èpoques de l’any més boniques; els vermells i grocs envolten tots els boscos de la zona.Cingle de BusaLLOCS D’INTERÉS

A 10 Km tenim el municipi de Sant Llorenç de Morunys, amb tots els serveis i amb al seu casc antic enmurallat, amb la seva esglèsia parroquial del segle XI, farà que passeu una bona estona.

El Santuari de Lord és una visita obligada pels qui els hi agradi caminar ja que només es troba a 20 minuts a peu del aparcament on deixarem el cotxe.Els BastetsEl petit nucli de La Pedra i la seva esglèsia, San Sadurní de La Pedra (visita obligada) i la font de La Puda, d’aigues sulfuroses i curatives.

El terme de La Coma es un dels mes bonics, amb el nucli antic, el naixement del riu Cardener, que sobretot a la primavera es espectacular amb l’aigua del desglaç sortint per tot arreu.

Molt a prop tenim el Parc Natural del Cadí-Moixeró, amb Tuixent en primer terme.Bonic poble típic del Pre-pirineu on podeu visitar el Museu de les Trementinaires,fer una ruta botánica senalitzada, i com no, visitar Ossera,un poblet d’artesans on podreu fer un tast i comprar uns del millors formatges de l’alt Urgell,melmelades boníssimes,herbes medicinals,les escutures del Niko,etc… No us ho perdeu.

Anuncis