La carta

MENU DEGUSTACIO D’HIVERN (només amb reserva prèvia)

 

“ELS NOSTRES CLÀSSICS”

Els aperitius

Les carxofes amb foié

Els calçots escalivats

L’arròs de pagès amb pollastre de pastura

Els canelons d’escamarlans amb camisa de ceps

El morro de bacallà amb pil-pil d’all negre

El tataki d’entrecot de vaca

Les postres

Ví,aigua,pa,cafè,tallat o infusió

Preu per persona  60,00€ iva inclòs  (només taules senceres i amb reserva prèvia)

LA CARTA

Arròs negre amb xipirons i pèsols a la menta……..18,00€

Arròs de pagès amb pollastre de pastura en textures…………..19,00€

Pintxo d’amanida verda , tomàquets i vinagreta de mandarina………15,00€

Tast de croquetes casolanes…..10,00€

Les carxofes al forn amb foié i pinyons……..18,00€

Làmina de calçots escalivats sobre coca torrada amb romescada……….17,00€

Cruixent de pernil ibèric amb ou de corral,ceba tendra i oli de tòfona……..15,00€

Canelons d’escamarlans amb camisa de ceps i rosta de cansalada……21,00€

Morro de bacallà amb confitura de tomàquet,olive i pil-pil d’all negre……20,00€

Cargols amb tres salses per llepar-se els dits…….15,00€

Filet de vedella amb foie glassejat i salsa de tòfona……22,00€

Hamburguesa de magret d’anec amb maionesa de ceps i crispetes…….15,00€

Peu de porc al cava amb toc de brasa i botifarra de ca la roseta…….15,00€

Gratinat de llagostins a l’allioli suau de coco………18,00€

Tataki d’entrecot de vaca amb esfera de trumfos de muntanya…….17,00€

LES NOSTRES POSTRES

Nùvol

(crumble, gelat de citronela,escuma de crema catalana)

Tatín amb poma  i gelat de vainilla

Borratxo cremat de llimona, paper de cacau i gelat d’ametlla

Gelat de coco, granisat de sake i cruixents de cacau

Coulant caramel, flor de sal, gelat ristretto i oli de vainilla

Gin tònic de poma àcida,gelat de menta i crema de iogurt

Mil fulls cruixents de dues xocolates

Cheesecake pirenaic

Mousse de iogurt amb salsa de maduixots

Totes les postres estan elaborades artesanalment a la nostra cuina

Preu per postre……………7,00€

 

Anuncis