La carta

MENU DEGUSTACIO ESTIU

 

La tapa variada: “vermouth del diumenge”

Fuet tartar amb panko’m tomàquet

Pinxo d’amanida verda

“Macarrons” amb bolonyesa vegetal

Karaague de cloïses i cansalada al “ajoblanco”

Alberginia que vol ser carn

Bacallà a l’antiga amb embolcall de verdures

Roast beef amb chimichurri

“pad thai” citrus

Ví,aigua,pa,cafè,tallat o infusió

Preu per persona  60,00€ iva inclòs  (només taules senceres i amb reserva prèvia)

LA CARTA

Arròs negre amb xipirons i pèsols a la menta……..18,00€

Pinxo d’amanida verda i tomàquet de l’horta d’alçada………15,50€

Tast de croquetes casolanes…..10,00€

Cruixent de pernil ibèric amb ou de corral,ceba tendra i oli de tòfona……..15,00€

Canelons d’escamarlans amb camisa de ceps i rosta de cansalada……21,00€

Bacallà a l’antiga:confitura de tomàquet, olives i pil-pil d’all negre…….20,00€

Cargols amb tres salses per llepar-se els dits…….14,00€

Filet de vedella amb foie glassejat i salsa de tòfona……22,00€

Hamburguesa de magret d’anec amb maionesa de ceps i crispetes…….15,00€

Peu de porc al cava amb toc de brasa i botifarra de ca la roseta…….15,00€

Gratinat de llagostins a l’allioli suau de coco………18,00€

Tataki d’entrecot de vaca amb esfera de trumfos de muntanya…….17,00€

LES NOSTRES POSTRES

Nùvol

(crumble, gelat de citronela,escuma de crema catalana)

Tatín amb poma  i gelat de vainilla

Borratxo cremat de llimona, paper de cacau i gelat d’ametlla

Gelat de coco, granisat de sake i cruixents de cacau

Coulant caramel, flor de sal, gelat ristretto i oli de vainilla

Gin tònic de poma àcida,gelat de menta i crema de iogurt

Mil fulls cruixents de dues xocolates

Cheesecake pirenaic

Mousse de iogurt amb salsa de maduixots

Totes les postres estan elaborades artesanalment a la nostra cuina

Preu per postre……………7,00€

 

Anuncis