La carta

Menú degustació

Sensacions i colors de primavera

PLATA

Sardines “emplatades”

BLANC

Tartar d’esparrecs blancs,crema cítrica i ou souflé

ROSA

Foié, suc d’anís estrellat i préssec

VERMELL

Bloddy Mary,tomàquet i formatge Valette amb alfàbrega

VERD

“Gaspatxo” solsoní , favetes tendres i oli de pí amb broqueta teriyaki crocant

GROC

Rissoto de blat tendre,curry,llagostí i crema cacauet

Petó d’ametlles

Postre liquid

Ví,aigua,pa,cafè,tallat o infusió

Preu per persona  55,00€ iva inclòs  (mínim 2 persones)

ELS ARROSSOS

Arròs al forn amb múrgoles i costelló………18,00€

Fals arròs d’espelta amb vegetals………14,00€

Arròs negre amb xipirons i pèsols a la menta……..18,00€

……I ELS NOSTRES PLATS DE TEMPORADA

Patata al caliu,cremós de formatge,calçots i “mojo verde”……..14,00€

Amanida de fruits secs amb tulipa de formatge i croquetes de bolets….12,00€

Jardí de favetes i pèsols amb alls tendres i extra verge corbella……16,00€

Tast de croquetes casolanes…..10,00€

Cruixent de pernil ibèric amb ou de corral,ceba tendra i oli de tòfona……..15,00€

Carxofes,gambes i formatge “Valette” amb textures de poma…..18,00€

Canelons d’escamarlans amb camisa de ceps i rosta de cansalada……20,00€

Llom de bacallà , pil-pil d’esparrecs blancs amb tensuyu d’all negre…..20,00€

Cargols amb tres salses per llepar-se els dits…….14,00€

Filet de vedella amb foie glassejat i salsa de tòfona……20,00€

Hamburguessa de magret d’anec amb maionesa de ceps i crispetes…….15,00€

Costelletes de cabrit arrebossades amb panko verd a la menta…….17,00€

Peu de porc a la llauna,sobressada i crocant d’avellanes……15,00€

Gratinat de llagostins a l’allioli suau de coco………18,00€

LES NOSTRES POSTRES

Cremós de mató i síndria amb balsamic de sangría

Tatín amb poma de muntanya de la vall i gelat de vainilla

Borratxo cremat de llimona, paper de cacau i gelat d’ametlla

Gelat de coco, granissat de sake i cruixents de cacau

Pinya confitada amb coulís de mango i cremós de formatge

Coulant caramel, flor de sal, gelat ristretto i oli de vainilla

Gin tònic de poma àcida,gelat de menta i crema de iogurt

Mil fulls cruixents de dues xocolates

Llet d’arròs merengada amb gelat de llima-kefir

Mousse de iogurt amb salsa de maduixots

Totes les postres estan elaborades artesanalment a la nostra cuina

Preu per postre……………7,00€

 

I A MES A MES…………

per sopar els caps de setmana

GASTRONOMIA PER COMPARTIR

Del mar a la Vall de Lord: Sípia brava

Tast de croquetes casolanes

Mc.Batlle de xai del solsonès “moruna”

Mini paella d’arròs al forn amb bolets

Entrecot a l’infern

Postre

Copa de ví o cervessa,

aigua,pa,cafè,tallat o infusió

preu per persona 25,00€ iva inclòs